LE HAUT DES COTLIS SCHEME

The concept of the proposed design is to create a robust hillside residence that maximises views across the water and towards the town of St Helier.

The design is anchored on a solid stone base with accommodation wrapped around a central glazed void and staircase.

The accommodation is organised along a circulation spine that directs views across the hall towards the east.

The garage, storage and kitchen utility areas are located to the north of the spine with all living working and entertaining spaces arranged to the south of the spine in order to maximise their views towards the south and east.

A large light well to the north of a generous glazed staircase that connects the level sand draws additional daylight.

SHARE

LE HAUT DES COTLIS SCHEME | Axis Mason

LE HAUT DES COTLIS SCHEME | Axis Mason